Om oss

Välkommen till oss på Seint Byggrupp då du behöver en rörmokare i Huddinge! Av oss kan du få hjälp med stora och små problem inom VVS.

Byggfirma med erfarna rörmokare och VVS-installatörer i Huddinge

Vi på Seint Byggrupp är en familjedriven byggfirma med spetskompetens inom VVS, ventilation och plattsättning. Att vi dessutom har andra hantverksyrken hos oss gör att vi kan ta oss an större projekt, såsom en totalrenovering av ditt badrum.

bygg-keramikrådet-säker-vatteninstallation-auktoriserat-vvs-företag-incert-företagscertifiering-seint-byggrupp

Vår personal är vår viktigaste resurs

Våra VVS-installatörer är professionella rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Att ge vår personal förutsättningar att utföra arbetet på bästa sätt resulterar i engagerade och motiverade medarbetare. Vi tror helt enkelt på att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Att vi är ett rekommenderat företag inom vår nisch på reco.se för femte året i rad ser vi som ett kvitto på att detta fungerar.

seint-byggrupp-rekommenderat-företag-reco-5-år-i-rad

Vi hjälper dig med allt från VVS-service till kompletta installationer

Oavsett om det gäller allt från traditionell VVS-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad finns vi till hands med ett gediget yrkeskunnande, och stort sortiment av delar. Vi utför de flesta förekommande arbetena i branschen och är ett välmående företag med många års branschvana.

Vi gör allt du förväntar dig att en VVS-firma bör göra… och lite till!

Hör gärna av dig till oss rörmokare i Huddinge när du har frågor eller funderingar. Välkommen in med dina VVS-funderingar!