Om oss

Din rörmokare och VVS-installatör i Huddinge

Rörmokare Huddinge grundades redan år X, när man böjde rör med blåslampa och tätade avloppsskarvar med flytande bly. I dag har utvecklingen givit oss möjligheter att arbeta med nya redskap och nya material.

Vår personal är vår viktigaste resurs

Våra VVS-installatörer är professionella rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Att ge vår personal förutsättningar att utföra arbetet på bästa sätt resulterar i engagerade och motiverade medarbetare.

Det i sin tur leder till ökat välmående och nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kontinuerligt kvalitet- och miljöarbete, utbildningar samt nära kontakt med vår personal.

Vi erbjuder ROT-avdrag

Oavsett om det gäller allt från traditionell VVS-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad finns vi till hands med ett gediget yrkeskunnande, och stort sortiment av delar.

Vi utför de flesta förekommande arbetena i branschen. Rörmokare Huddinge är ett välmående företag med många års branschvana.

Vi gör allt du förväntar dig att en VVS-firma bör göra …och lite till!

kyl-värmepump-föreningen-logotyp
auktoriserad-vvs-företag-1

Hör gärna av dig till oss rörmokare i Huddinge när du har frågor eller funderingar. Välkommen in med dina VVS-funderingar!