värmepumpar-rörmokare-huddinge

Värmepumpar

Våra rörmokare i Huddinge har stor kompetens och rätt produkter för att effektivisera ditt värmesystem. Vi hjälper dig bland annat med att byta radiatorer och byta från direktverkande el till vattenburen el. Vi installerar även effektiva värmepumpar och golvvärmesystem som sänker dina energikostnader.

En av de större aktörerna på värmepumpsinstallationer

Vi rörmokare på Rörmokare Huddinge är idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i både villa och fastighet.

Vi tar ansvar för vårt arbete och är experter inom detta område. En VVS-montör arbetar med allt från att koppla in kranar till att ansluta värmepumpar och andra vattenburna värmesystem.

Vi installerar effektiva värmepumpar i Huddinge

  • Vi erbjuder värmepumpar från den svenska tillverkaren CTC som tillverkat värmeprodukter och värmepumpar sedan 1923. Företaget är ett svenskt företag och en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter.
  • Våra rörmokare i Huddinge tar hand om hela installationen.
  • Ni kan självklart boka oss för regelbunden service och underhåll.

Använd ROT-avdrag vid din värmepumpsinstallation

Du vet väl om att du som privatperson kan använda ROT-avdrag på arbetskostnaden inklusive moms vid en värmepumpsinstallation? Detta gäller upp till 50 000 kronor per person, som står som ägare på fastigheten eller fritidshuset. Läs gärna mer om ROT-avdrag i samband med våra VVS-tjänster här.

värmepump-rörmokare-huddinge

Effektiva och prisvärda värmepumpar i Huddinge

Vi erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa värmepumpar i Huddinge. För oss är det viktigt att du som kund ska kunna ta del av en modell som exakt motsvarar dina behov och passar din fastighet.

Du är välkommen att kontakta oss för att få veta vilket det exakta priset är för den värmepump som passar dig innan du gör en beställning. Vi finns tillgängliga för alla frågor och funderingar du kan tänkas ha. Hör gärna av dig via vårt kontaktformulär, ring eller mejla oss för snabbast kontakt.

Vi hjälper dig att installera din värmepump. Våra rörmokare har hög kompetens och rätt produkter för att effektivisera ditt värmesystem.